LES NOSTRES MARQUES​

LES NOSTRES MARQUES​​

LES NOSTRES MARQUES​

DAVINES

La Qualitat, per a ells, significa tenir la llibertat de crear els millors productes amb una acurada atenció i respecte pel nostre Medi ambient, usant ingredients naturals de la millor categoria, i aplicant el rigor científic a cada producte, per a garantir la seguretat dels clients.

L'OREAL

L’Oreal, marca indiscutible en el sector, ofereix des de fa més d’un segle els productes més innovadors del mercat, desenvolupats juntament amb els grans noms del món de la perruqueria.

NANOKERATIN

Líder mundial dels preparats professionals per a la cura del cabell i al capdavant de la tecnologia capil·lar, Nanokeratin System és una de les marques de referència que usem en Villaronga Perruquers per a la reparació i millora del cabell a nivell micromolecular.

MACHO

Els productes Macho Beard Company són el fruit de diversos anys de perfeccionament d’una fórmula magistral creada única i exclusivament per a la cura de la barba i el bigoti.

LABEL.M

Hem triat per a tots vosaltres els productes Label.m., la col·lecció on l’art de les seves fórmules innovadores, combina a la perfecció amb tecnologies exclusives. Els ingredients actius d’origen natural i olis essencials garanteixen el màxim rendiment i uns resultats perfectes.

GOLDWELL

Amb una filosofia molt clara, mantenir una tecnologia avançada per a millorar constantment els seus productes i ser molt eficaços en el tractament i cura del cabell. Avui en dia Goldwell és una gran marca, que ofereix i manté en totes les seves línies de productes una altíssima qualitat.

CND

Líder indiscutible en tractaments per a la realització de les vostres manicures, amb Shellac hem descobert un nou món en qualitat de producte. Aquest s’aplica com un esmalt, però la seva durada és tan eficient i duradora com la de gel.

FUENTE

Amb la mare naturalesa com a pilar fonamental sobre el qual es consoliden els seus productes, en Font sempre han tingut aquest deure de cuidar del nostre planeta, llegat que deixarem a generacions futures. Per aquesta raó, confiem en Terra Colorganic, un producte sense precedents en la coloració del cabell natural.

KÉRASTASE

Kérastase representa el luxe més sofisticat en la cura del cabell, establint nous estàndards en protocols per a la cura capil·lar professional. Distribuïts en els millors salons, els productes d’aquesta marca suposen tota una experiència de bellesa i benestar.

CADIVEU

Cadiveau Profesional és la marca símbol d’avantguarda avui dia. Els seus investigadors, que han elaborat compostos immillorables, treballen constantment en la recerca i desenvolupament de productes innovadors, que aconsegueixen anticipar-se a les tendències del mercat de la bellesa.